• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Anderlecht: "Ontslag Ferrera verandert niets"

  Anderlecht leed in Charleroi zijn laatste nederlaag in de competitie.

  Anderlecht opent morgen de speeldag met een thuismatch tegen Charleroi. Anderlecht-coach John van den Brom kan weer op zijn doelman Silvio Proto rekenen.

  Silvio Proto kon een paar dagen niet trainen door pijn aan zijn hand. Maar dat euvel is nu geweken en dus kan de doelman tegen Charleroi onder de lat staan.

  Anderlecht zint tegen Charleroi op wraak, want die ploeg kon de kampioen voor het laatst verslaan in de competitie (2-0). "We speelden er onze slechtste match van het seizoen, maar die nederlaag heeft ons wel wakker geschud en daarna hebben we een mooi parcours afgelegd."

  "Vrijdag wordt het een andere wedstrijd, maar ik heb er vertrouwen in", zegt Anderlecht-coach John van den Brom. "Het vertrek van Yannick Ferrera verbaast me, omdat hij goed bezig was. Maar voor ons verandert dat niets, want wij zijn alleen met onszelf bezig."