• home
 • video
 • pas verschenen

  52-jarige Maradona is voor de 4e keer vader

  Maradona zelf was niet aanwezig op de geboorte van zijn zoon.

  Diego Maradona heeft er een kindje bij. Diego Fernando Maradona Ojeda is in de nacht van woensdag op donderdag geboren. "Hij lijkt als twee druppels water op zijn vader."

  Diego Fernando, niet te verwarren met Diego Armando, werd een maand te vroeg geboren in een privéziekenhuis in Buenos Aires. De moeder is Veronica Ojeda, van wie Maradona senior al een tijdje gescheiden leeft. "Het kind lijkt als twee druppels water op zijn vader", zegt de advocaat van de moeder.

  Maradona was zelf niet aanwezig bij de geboorte. Hij vertoeft in Dubai, waar hij sportief ambassadeur is van de Verenigde Arabische Emiraten. Maradona had al twee dochters, waarvan één samen is met Sergio Agüero (Manchester City) en die zelf ook al een kind heeft. Maradona heeft ook een buitenechtelijke zoon, Diego Junior, die hij niet erkent.