• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Yulu-Matondo moet na een dag weer opkrassen

  Yulu-Matondo in zijn Club-periode.

  De Engelse derdeklasser Bury heeft na welgeteld een dag het contract van Jeanvion Yulu-Matondo ontbonden. "Hij zit op het eerste vliegtuig richting Brussel", klinkt het na een oefenmatch waarin hij door de mand viel.

  Maandag had Jeanvion Yulu-Matondo een "niet-bindend" contract getekend bij Bury. Hij had enkele weken meegetraind en kreeg een kans in een reservematch. Maar dat werd geen succes en de club ontbond het contract meteen.

  "Had hij iets getoond in die wedstrijd, dan had ik hem nog op de bank kunnen zetten. Maar nu zit hij op het eerste vliegtuig naar Brussel", zegt Bury-coach Blackwell. De 27-jarige ex-spits van onder andere Club Brugge en Roda zit dus opnieuw zonder ploeg.