• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Galatasaray laat Milan Baros vertrekken

  Milan Baros (l) in actie op het EK 2012.

  De Turkse topclub Galatasaray heeft Milan Baros uitgewuifd. Het contract van de Tsjechische spits werd in onderling overleg ontbonden. Hij had al geen basisplaats meer bij Galatasaray en de concurrentie werd nog opgevoerd met de komst van Drogba.

  Galatasaray kreeg vandaag eerst goed nieuws van de FIFA. De wereldvoetbalbond ziet geen problemen in de overstap van Didier Drogba van Sjanghai Shenhua naar Galatasaray. Dat werd door de Chinezen betwist.

  Drogba kan vrijdag al meespelen voor Galatasaray, dat niet aarzelde om snel erna afscheid te nemen van een vorige topspits: Milan Baros. Het contract met de Tsjechische spits en 93-voudig international werd ontbonden. "Dat is voor beide partijen het beste" klinkt het.

  Baros speelde sinds 2008 bij Galatasaray en werd in zijn eerste seizoen Turks topschutter. Op zijn 31e mag de topschutter van het EK 2004 op zoek naar een nieuwe club.