• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van der Haar: "Geen crossen komend weekend"

  Lars van der Haar voor zijn val in Lille.

  Lars van der Haar kan komend weekend nog niet crossen. De Nederlander kwam zaterdag zwaar ten val. Hij vreesde voor een spierscheuring, maar een echografie vandaag was milder. Hij heeft een grote bloeduitstorting in zijn been.

  Van der Haar liep sinds zaterdag op krukken. Vooral zijn kuit was zwaar geraakt. "Ik moet rusten om te herstellen. Het is balen dat ik dit weekend geen races mag doen."

  "Ik kan nog niet lopen, maar ik weet nu wel dat ik rustig mag bewegen." Na zijn val in Lille reed Van der Haar zondag niet in Hoogstraten. Zaterdag mist hij ook de slotmanche van de Superprestige in Middelkerke. Zondag is hij afwezig in Heerlen, in eigen land.