• home
 • video
 • pas verschenen

  De toestand van Paul Gascoigne gaat achteruit

  Gascoigne speelde in zijn carrière onder andere voor Tottenham, Lazio en Glasgow Rangers.

  De Engelse ex-voetballer Paul Gascoigne is overgebracht naar de dienst intensieve zorg van een Amerikaans ziekenhuis.

  Maandag raakte bekend dat Gascoigne was opgenomen in een Amerikaans ontwenningskliniek om van zijn alcoholverslaving af te geraken. "Paul heeft jammer genoeg slecht gereageerd op de behandeling", zegt vriend Gary Mabbutt.

  "De ontwenningskliniek heeft dan maar uit voorzorg besloten hem naar een ziekenhuis over te brengen. Daar kunnen ze hem voortdurend in het oog houden. Ik heb ondertussen ook met zijn dokters gesproken die hem in Engeland behandelen, en zij hopen dat hij zijn kuur snel opnieuw kan hervatten."

  Gascoigne voert al sinds zijn scheiding in 1998 een gevecht tegen de drank en dat werd na het einde van zijn carrière in 2004 alleen maar erger.