• home
 • video
 • pas verschenen

  Van der Haar past voor Hoogstraten na val

  "Maandag laat ik een echografie nemen", laat Van der Haar weten.

  Lars van der Haar houdt een vervelend souvenir over aan de Krawatencross. Na een zware val loopt hij op krukken en met een drukverband. Hij moet passen voor de Superprestige-manche in Hoogstraten van morgen.

  "Ik kon echt niet voortrijden van de pijn", vertelt Van der Haar. "Het voelde niet goed aan." De dokter zette uiteindelijk het licht voor de nummer 3 van het voorbije WK op rood voor de SP-cross van zondag.

  "Ik moet een drukverband dragen en op krukken gaan. Maandag laat ik een echografie nemen om spierscheurtjes in mijn kuit uit te sluiten." Van der Haar, die zijn eerste seizoen bij de profs rijdt, staat momenteel zevende in de Superprestige-stand.