• home
 • video
 • pas verschenen

  Veyt: "Allen tegen de muur als we Play-off I missen"

  Lokeren heeft nog één zege nodig voor Play-off I volgens Danny Veyt.

  Zaterdag spelen de twee positieve verrassingen in de top zes tegen elkaar. Lokeren neemt het op eigen veld op tegen Zulte Waregem. Danny Veyt, assistent-coach van Lokeren, ziet gelijkenissen tussen de twee clubs.

  "Net als Zulte Waregem weet Lokeren ook goed waar het naartoe wil en het is geen toeval dat Peter Maes tot 2016 heeft bijgetekend", zegt Veyt. "Beide ploegen besteden ook veel aandacht aan de jeugd."

  "Ik denk dat we nog één zege nodig hebben om zeker te zijn van Play-off I. Als we het nu nog weggeven, dan moet je ons allemaal tegen de muur zetten. Dat zou erg zijn, maar ik geloof daar niet in."

  Danny Veyt werkt nu bij Lokeren, maar heeft natuurlijk ook een band met Waregem. Van 1980 tot 1987 droeg hij het shirt van "Essevee" en had een groot aandeel in de successen van toen.

  "Terugkeren naar Waregem doet me nog altijd iets", zegt Veyt. "Ik doe ook scouting voor Lokeren en als het Zulte Waregem is, dan zeg ik altijd: "Ik zal dat wel doen"."

  "Het is genieten als ik toekom in Waregem. Dat heeft iets, het is er altijd gezellig. Je ziet veel bekende gezichten van vroeger en ik voel ook weer de schwung en drang van vroeger."