• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini: "Ontspan jij je nooit na een zware werkweek?"

  Fellaini: "Ik weet niet waarom daar heisa over gemaakt is."

  Net voor zijn terugkeer naar Engeland heeft Marouane Fellaini de puntjes op de i gezet. De Everton-speler is er niet mee opgezet dat zijn nachtje uit in België nieuws werd. "In Engeland kom ik bijna mijn huis niet uit", zucht de Rode Duivel.

  Marouane Fellaini (25) zakte naar Brussel af met een blessure aan zijn heup. De Rode Duivels traden woensdag zonder hem aan tegen Slovakije (2-1).

  In de voorbereiding van de oefeninterland lekte uit dat Fellaini zondag een nachtje ging stappen. Opgezet is hij daar niet mee, want maandag verscheen hij netjes op het appel bij bondscoach Marc Wilmots.

  "Hoe komt zoiets in godsnaam in de krant?", zucht Fellaini in Het Nieuwsblad en La Dernière Heure. "Waarom is daar zo'n heisa van gemaakt? Ik had in het weekend twee keer gescoord met Everton tegen Aston Villa. Ontspan jij je nooit na een zware werkweek? Fellaini gaat uit. En dan?"

  "In mijn vrije tijd doe ik wat ik wil. Zolang het mijn voetbal maar niet aantast. Mijn andere verplichtingen ben ik perfect nagekomen. In Engeland kom ik bijna mijn huis niet uit. Op stap gaan is er daar niet bij. Daar voetballen is fysiek zo zwaar dat ik veel rust nodig heb."

  Bij Everton heeft Fellaini nog een contract tot 2016. Er is al veel inkt gevloeid over zijn toekomst. De middenvelder wordt meer dan eens aan Chelsea gelinkt. "Wel, ik heb nog nooit met Chelsea gesproken. Echt waar. Trouwens, ik zat nog nooit persoonlijk om de tafel met een andere club", zegt Fellaini.