• home
 • video
 • pas verschenen

  Been: "Willen graag een reeksje neerzetten"

  Been wil vermijden dat Genk punten verspeelt tegen staartploeg Beerschot.

  Racing Genk trekt zaterdag naar Beerschot. "Ik heb mijn spelers nog een keer gewaarschuwd dat wij al te veel punten hebben laten liggen tegen lager geklasseerde ploegen", zegt Genk-trainer Mario Been.

  Been rekent erop dat zijn team niks laat liggen tegen Beerschot. "We hebben drie mooie punten behaald tegen Club Brugge, maar die zijn veel minder waard als we een misstap maken tegen Beerschot", zegt Been.

  "Het zou zo lekker zijn om een keer een reeksje neer te zetten. Dan ben je gelanceerd voor Play-off I."

  "Als je speelt voor Genk, dan moet je even hard knokken als de tegenstander. Wij hebben dan meer kwaliteit in huis om de wedstrijd te winnen", vindt Been.

  De aanwezigheid van Genkse huurling Kennedy en voormalig Genk-speler Ogunjimi bij Beerschot zorgt voor een extra pigment. "Wij moeten laten zien dat die jongens terecht minder aan bod kwamen en dat wie zaterdag speelt voor Genk gewoon beter is."

  "De afwezigheid van de geschorste Losada is natuurlijk een aderlating voor Beerschot, maar ik ben ervan overtuigd dat ze zullen knokken voor elk punt. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden."