• home
 • video
 • pas verschenen

  "Albert wil eindzege glans geven in Lille"

  Christophe Roodhooft (l): "We zijn niet als geslagen honden teruggekeerd."

  Zaterdag kunt u naar de Krawatencross in Lille kijken, de voorlaatste manche van de Bpost Bank-trofee. De eindzege kan Niels Albert moeilijk ontsnappen.

  Met een voorsprong van bijna vier minuten op eerste achtervolger Kevin Pauwels ligt de Bpost Bank-trofee binnen handbereik voor Niels Albert. De vraag is echter hoe hij zijn verlies op het WK Louisville verteerd heeft? Albert bolde als achtste over de streep over de plas.

  "We zijn in elk geval niet als geslagen honden teruggekeerd uit Amerika", zegt BKCP-ploegleider Christophe Roodhooft.

  "We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat Niels zijn regenboogtrui heeft moeten inleveren. Hij had geen superdag en kende pech in de finale."

  "Het verleden heeft ons geleerd dat Niels altijd superieur was in de laatste wedstrijden als hij de wereldtitel niet gewonnen had."

  "De eindzege in de Bpost Bank-trofee heeft hij zo goed als op zak en die kan hij dus glans geven met nog overwinningen in Lille en in Oostmalle."

  Kijk zaterdag naar de Krawatencross op Sporza

  Michel Wuyts en Paul Herygers zitten zaterdag in hun vertrouwde commentaarcabine voor de Krawatencross in Lille. U kunt de veldrit live volgen op Eén en via de livestream op uw computer. De uitzending begint om 14.45u.