• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard: "Eigenlijk heeft die rust mij goed gedaan"'

  Hazard maakte zijn derde doelpunt voor de Rode Duivels.

  Eden Hazard stond voor het eerst sinds het incident met de ballenjongen en zijn schorsing bij Chelsea op een voetbalveld. "Ik heb me weer geamuseerd bij de Rode Duivels", zegt Hazard over de oefenmatch tegen de Slovaken.

  In Brugge won België gisteren met 2-1 van Slovakije. Na tien minuten maakte Eden Hazard het openingsdoelpunt vanaf de stip. Hazard was fris, want door zijn schorsing zat hij de afgelopen drie matchen van Chelsea op de strafbank.

  "Ik had de bondscoach laten weten dat ik heel graag de volle 90 minuten wilde spelen", zegt Hazard. "Ik was goed uitgerust en heb me geamuseerd. Met enkele technische hoogstandjes heb ik ook aan de supporters gedacht."

  Hazard had lof voor Kevin De Bruyne: "Kevin was weer heel goed. Hij ziet de zaken altijd voor alle anderen. Alleen jammer dat we in de eerste helft niet meer scoorden. Dat moet beter."

  Tot slot komt Hazard een laatste keer terug op het incident met de ballenjongen. De beelden gingen de wereld rond. "Tja, ik kan de klok niet terugdraaien en uiteraard had ik liever gehad dat het niet gebeurd was. Maar die rust heeft mij ergens wel goed gedaan. Bij Chelsea speel ik anders drie matchen per week."