• home
  • video
  • pas verschenen

    Proto is blij dat Kljestan zijn snor afscheert

    Kljestan maakt Silvio Proto gelukkig zonder snor.

    Anderlecht bleef tegen Standard op 2-2 hangen. Dat betekent dat de snor van Sasha Kljestan foetsie is, want de Amerikaan liet ze staan tot Anderlecht nog een keer punten te grabbel zou gooien. Silvio Proto, ploegmakker van Kljestan: "Dit is het enige positieve aan die 2-2."

    Elf keer op een rij won Anderlecht in de vaderlandse competitie. Al die tijd liet Sasha Kljestan het haar op zijn bovenlip staan. "Al mijn ploegmaats vragen me om mijn snor af te scheren, maar zo lang we blijven winnen, blijft ze staan", zei Kljestan twee weken geleden nog. "Ik trim ze af en toe een beetje bij, anders prikt het. Maar mijn vrouw klaagt er nog niet over."