• home
 • video
 • pas verschenen

  Bolshakova: "Ben verbaasd over zaak-Meeusen"

  "Ik heb nooit iets verdachts gezien", zegt Svetlana Bolshakova.

  De zaak waarin veldrijder Tom Meeusen genoemd wordt, draait rond een dokter uit Rotselaar. De veldrijder is niet de enige sporter die contact had met de arts, ook Svetlana Bolshakova liet zich door de man behandelen.

  "Ik ben verbaasd", reageert de hink-stap-springster. "Ik heb nooit iets verdachts gezien. Ik heb geen enkele reden om hem te verdenken van verboden praktijken. Voor mij is hij correct."

  "Ik ben via mijn schoonbroer bij hem terechtgekomen. Mijn vorige dokter vond geen oorzaak voor mijn ijzertekort, hij stelde wel de juiste diagnose."

  De dokter uit Rotselaar zou sporters behandelen met ozontherapie. "Daar weet ik niks van", vertelt Bolshakova. "Ik weet ook helemaal niet welke sporters hem nog raadplegen. Dat interesseert me ook niet. Ik kan alleen over mezelf praten. Ik heb alleszins nooit problemen gehad."