• home
 • video
 • pas verschenen

  Ogunjimi: "Het plaatje klopt bij Beerschot"

  Ogunjimi gaat nu zijn geluk beproeven bij Beerschot (archief).

  Marvin Ogunjimi speelt wellicht tot juni op huurbasis bij Beerschot. De Standard-spits bereikte een akkoord met de club, maar wacht nog op het fiat van Mallorca, waar hij nog onder contract ligt.

  Mallorca verhuurde Ogunjimi tot nu aan Standard, maar daar past hij niet meer in de plannen van trainer Mircea Rednic.

  "Het plaatje bij Beerschot klopt, ik kon ook elders aan de slag, maar daar zou ik misschien minder aan spelen toekomen", zegt Ogunjimi in Het Nieuwsblad.

  "Mijn blessures liggen achter de rug en ik reken erop dat ik de fysieke achterstand snel kan wegwerken. Het belangrijkste is dat ik kan voetballen."

  Ogunjimi hoopt op Het Kiel 2012 door te spoelen. Voor de zomer kon hij niet doorbreken bij Mallorca en erna lukte dat al evenmin bij Standard.

  Ogunjimi was voor zijn vertrek bij Genk eind 2011 nog Rode Duivel. Hij wil niet gezegd hebben dat 2012 "een verloren jaar was". "Dat hoort allemaal bij het voetbal. Ik heb er veel lessen uit getrokken en mentaal ben ik sterker geworden."

  "Maar sportief maakte ik wellicht niet de juiste keuzes. Ik had beter de stap naar het buitenland niet gezet, maar het financiële plaatje was te mooi."