• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi stuurt kritische Aoulad weer naar RSCA

  Charleroi heeft huurling Mohamed Aoulad per direct teruggestuurd naar Anderlecht. Het contract van de 21-jarige linkerflankspeler is ontbonden omdat Aoulad zich in de pers herhaaldelijk kritisch uitliet over het clubbestuur.

  Aoulad nam na zijn goal tegen Kortrijk commercieel directeur Mehdi Bayat openlijk op de korrel. De plooien werden weer gladgestreken, maar toen Aoulad zijn kritiek herhaalde in Sport/Voetbalmagazine was de maat vol voor Charleroi.

  "We nemen nota van het ontslag en onderschrijven de motivatie van het bestuur van Charleroi", laat Anderlecht weten. "Aoulad was ter beschikking gesteld van Charleroi tot het einde van het seizoen en keert dus vroegtijdig terug naar Anderlecht."

  "De speler zal beboet worden door de directie van Anderlecht. De club neemt de volgende weken de tijd om de zaak op te lossen. Mohamed Aoulad wordt vanaf maandag 7 januari op de club verwacht", klinkt het