• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht en Club Brugge willen De Bock

  Laurens De Bock wil liever nog even in België blijven.

  De kans dat Laurens De Bock na de winterstop nog voor Lokeren voetbalt, wordt met de dag kleiner. Anderlecht, Club Brugge en onder andere de Engelse eersteklasser Reading willen de 20-jarige linksachter aantrekken.

  "Maar er is nog met geen enkel team een akkoord", zegt Willy Reynders, sportief directeur van Lokeren, in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

  De Bock zelf heeft geen voorkeur . "Maar ik denk dat ik beter nog in België blijf", zegt hij. Met Anderlecht had hij wel al contact. "Mijn vader, die al mijn zaken regelt, heeft gesproken met de voorzitter van Anderlecht. En ik heb een bezoekje gebracht aan hun trainingscentrum."

  Club Brugge bood vorige zomer 2,5 miljoen euro voor De Bock, die intussen door bondscoach Marc Wilmots al eens werd opgeroepen voor de Rode Duivels. Anderlecht zou Denis Odoi in de deal willen betrekken om de prijs wat te drukken.