• home
 • video
 • pas verschenen

  Cerigioni verhuist van Lommel naar Leuven

  Cerigioni (in duel met Praet) heeft ondanks zijn leeftijd al veel ervaring.

  OH Leuven heeft opnieuw een jong talent aan de haak geslagen. Alessandro Cerigioni (20) maakte de voorbije jaren het mooie weer in de spits bij Lommel United. In meer dan 100 matchen scoorde de aanvaller 35 keer.

  Alessandro Cerigioni is een jeugdproduct van Lommel United. "Hij liet zien dat hij heel wat in zijn mars heeft, zowel qua snelheid als techniek. Met deze transfer toont OH Leuven weer aan dat het geduldig bouwt aan de toekomst en daarin voor jong en Belgisch talent kiest", schrijft de eersteklasser op zijn website.

  Cerigioni, een Belg met Italiaanse roots, tekende een contract voor 2,5 jaar. Hij is na de 18-jarige Cedric Buekers de tweede wintertransfer van OHL. Hij mag meteen mee het vliegtuig op naar Malta, waar de club zijn stage afwerkt.

  Volgend seizoen komt Haidara

  Oud-Heverlee Leuven heeft ook al een aanwinst voor volgend seizoen beet: de Guineeër Zainoul "Sheriff" Haidara van derdeklasser FC Bleid. De centrale verdediger tekende donderdag een contract voor een seizoen. Hij zal het seizoen wel nog volmaken bij FC Bleid.