• home
 • video
 • pas verschenen

  "Knipoog-Kroaat" tekent voor Dinamo Kiev

  Dit knipoogje van Vida ging de hele wereld rond.

  Dinamo Kiev heeft zich versterkt met Domagoj Vida, de verdediger die in opspraak kwam door zijn knipoogje in de CL-match tussen Dinamo Zagreb en Lyon, een "verdachte" wedstrijd in de CL van vorig seizoen.

  Lyon had een jaar geleden een grote overwinning nodig om alsnog door te stoten in de Champions League. Het al uitgeschakelde Dinamo Zagreb legde de Fransen geen strobreed in de weg. Een knipoogje van verdediger Domagoj Vida naar Lyon-spits Gomis pookte de vermoedens van omkoping nog wat op.

  Nochtans was Vida een gewaardeerde kracht bij Dinamo Zagreb. "Hij speelde 18 schitterende maanden voor ons", blikt de club terug op zijn site.

  Vida kwam het voorbije jaar nog een keer in de media, toen zijn club hem een monsterboete oplegd, nadat hij op de spelersbus een pintje bier had gedronken.