• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea mag met Demba Ba onderhandelen

  Demba Ba is aan zijn tweede seizoen bij Newcastle bezig.

  0 / 0
  De transfer van Demba Ba van Newcastle naar Chelsea zit er dan toch aan te komen. Newcastle heeft Chelsea de toestemming gegeven om met de spits te onderhandelen. Intussen heeft Chelsea ook afscheid genomen van Daniel Sturridge: hij ruilt Londen voor Liverpool.

  Chelsea zou Newcastle zo'n 8,5 miljoen euro bieden voor de Senegalees, die meteen uit de selectie voor de match van woensdag tegen Everton werd gelaten.

  Ba kwam in het seizoen 2006-2007 nog voor Moeskroen uit. Bij Newcastle is hij aan zijn tweede seizoen bezig. In de zomer van 2011 ruilde hij West Ham voor Newcastle.

  Chelsea heeft alvast afscheid genomen van een andere aanvaller. De 23-jarige Daniel Sturridge ruilt de "Blues" voor de "Reds". Hij tekende een langdurig contract bij Liverpool. Sturridge maakte 24 doelpunten voor Chelsea en werd al vier keer opgeroepen voor de Engelse nationale ploeg.