• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV mist Narsingh voor de rest van het seizoen

  Narsingh komt dit seizoen wellicht niet meer in actie voor PSV.

  PSV kan wellicht voor de rest van het seizoen geen beroep doen op Luciano Narsingh. De 22-jarige aanvaller heeft een zware knieblessure opgelopen.

  Narsingh blesseerde zich in de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij NAC (1-6-winst). Bij een controle na zijn vakantie bleek dat de international schade heeft opgelopen aan zijn voorste kruisband en aan zijn meniscus. Pas later deze week zal de medische staf beslissen over de behandeling en dan zal blijken hoelang Narsingh aan de kant staat.

  De 22-jarige ploegmaat van Dries Mertens en Timothy Derijck was vorig seizoen nog de koning van de assist bij Heerenveen en maakte afgelopen zomer de overstap naar PSV. Onder Dick Advocaat werd hij een vaste basisspeler. In de heenronde vond de spits zes keer de weg naar het doel.

  De blessure van Narsingh is een nieuwe tegenvaller voor PSV. De koploper in de eredivisie moet het immers ook nog enkele maanden stellen zonder Ola Toivonen.