• home
 • video
 • pas verschenen

  Cavendish: "Ben trots op mijn nieuw shirt"

  Mark Cavendisch voelt zich thuis bij Omega Pharma-Quick Step.

  0 / 0

  Mark Cavendisch voelt zich thuis bij Omega Pharma-Quick Step.

  Mark Cavendish heeft op 1 januari voor het eerst een truitje van Omega Pharma-Quick Step aangetrokken. Hij trainde anderhalf uur in Toscane en voelde zich geïnspireerd door zijn nieuwe outfit. "De aanpak bij Omega Pharma-Quick Step bevalt mij", zegt de Brit.

  "Het was een goeie training. Ik ben erg enthousiast dat ik me nu officieel in mijn nieuwe truitje mag tonen. Dit team heeft een rijke geschiedenis en dat maakt me trots op mijn trui", zegt Cavendish.

  "Dit is een uitzonderlijke groep met renners zoals Tom Boonen. Nu wil ik ook mijn steentje bijdragen."

  Cavendish gaat volgende week mee op ploegstage in Spanje. "Het wordt een belangrijk trainingskamp en ik ga er keihard werken om het seizoen voor te bereiden. 2013 wordt een boeiend jaar."

  "De aanpak van de ploeg bevalt mij. De teambuildingstage in Slovakije en het trainingskamp in Mallorca waren geweldig. Meestal is het een beetje wennen bij een nieuwe ploeg, maar hier zat ik meteen op dezelfde lijn met iedereen. Dit team ademt koers. Ik voel veel vertrouwen in mij, dat is belangrijk."