• home
 • video
 • pas verschenen

  T-shirt Mboyo: "Frank is mijn vriend"

  Mboyo had tegen Charleroi een T-shirt aan met de boodschap "Frank the Tank".

  Voor Ilombé Mboyo behoort zijn relletje met Frank Boeckx eerder deze week tot het verleden. Getuige de boodschap op zijn T-shirt na zijn goal in AA Gent-Charleroi. "Frank the Tank", stond er.

  Tank is het koosnaampje van de tweede doelman van Gent. "Ik wilde tonen dat Frank mijn vriend is", zegt Mboyo in Het Nieuwsblad. "Er is iets gebeurd op training, maar dat is allemaal compleet uitvergroot. Het is allemaal snel bijgelegd, dat wilde ik vandaag bewijzen."

  "Ik maakte de voorbije weken één fout: mijn reactie tegen de fans. Daarvoor heb ik geboet door mijn aanvoerdersband in te leveren. Maar daarom moet men van mij niet de zondebok maken. Dit moet stoppen."