• home
 • video
 • pas verschenen

  Mannaert: "Positief gesprek met Gretarsson"

  Club Brugge is bijna klaar met de zoektocht naar een nieuwe sportief directeur. Ex-Lokeren-middenvelder Arnar Gretarsson lijkt kandidaat nummer 1. "Ik vind het een eer dat Club Brugge aan mij denkt", zegt de IJslander.

  Club Brugge-manager Vicent Mannaert bevestigt in de kranten dat de zoektocht naar een nieuwe sportief directeur bijna afgerond is. "Na een uitgebreide screening blijven nu nog drie kandidaten over. Mogelijk kunnen we onze nieuwe man nog voor Nieuwjaar voorstellen", zegt hij.

  "Gretarsson? We hebben inderdaad een positief gesprek gehad met hem. Hij is zeker een goede kandidaat, maar er staan nog andere kandidaten op onze lijst."

  Toch lijkt de 40-jarige IJslander goed op weg om de nieuwe sportief directeur van Club Brugge te worden. De ex-Lokeren-middenvelder heeft zelfs al ervaring in de functie, want hij was een poosje de sportieve baas bij AEK Athene.

  "Vanuit die job heb ik het Belgische voetbal nog goed gevolgd, onder meer omdat we twee jaar op rij Europees speelden tegen Anderlecht. We hebben heel wat gescout in België. Natuurlijk zullen sommigen dingen me ontgaan zijn, maar de basis is er", zegt Gretarsson in Het Laatste Nieuws.

  "Ik vind het een eer dat Club Brugge aan mij denkt voor die functie. Het is een fantastische club. Veel meer wil ik niet zeggen over mijn kansen. Op dat vlak ben ik bijgelovig. Dingen die er veelbelovend uitzien, kunnen in het voetbal soms op niks uitdraaien."