• home
 • video
 • pas verschenen

  AA Gent huurt Neto en verhuurt Raman

  Neto komt terug naar de Belgische competitie.

  Binnenkort is Renato Neto weer te bewonderen op de Belgische velden, want AA Gent huurt de ex-Cercle-speler. Benito Raman wordt dan weer verhuurd, aan Beerschot.

  AA Gent heeft een versterking binnengehaald, want het huurt Renato Neto voor zes maanden van Sporting (Por). De Braziliaanse middenvelder kent onze competitie, want hij speelde in ons land ook al bij Cercle Brugge op uitleenbasis.

  De 21-jarige Neto was de eerste helft van dit seizoen actief in Hongarije, bij Videoton. Daarmee kwam hij Gent en Genk al Europees tegen.

  Gent stalt Raman bij Beerschot

  Benito Raman (18) gaat de volgende zes maanden bij Beerschot voetballen. Gent leent zijn jonge aanvaller uit om hem meer speelkansen te geven.

  Gent gelooft wel in de kwaliteiten van Benito Raman. Hij wordt aan de ene kant wel uitgeleend, maar Gent maakte van de gelegenheid ook gebruik om het contract van Raman open te breken en met een jaar te verlengen. Raman ligt nu tot 2015 onder contract.

  Raman kwam vorige maand nog in het nieuws. Hij werd even naar de Gentse B-kern verbannen na een opmerking over de inzet van andere spelers.