• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Nieuwe spelers kopen niet dé oplossing"

  Real Madrid heeft geen denderende maanden achter de rug, maar coach José Mourinho is niet van plan om veel geld uit te geven tijdens de aankomende transferperiode. "We moeten vooral hard werken", zegt de Portugees.

  "Ik denk niet dat we iets zullen doen op de transfermarkt in januari. Ik ben niet tevreden over de cijfers van de afgelopen maanden, maar het is vooral de bedoeling dat de spelers die er nu zijn opnieuw met veel inzet spelen", zegt Mourinho.

  "Alles moet beter, maar het heeft geen zin om te piekeren over onze situatie. We moeten aan elke wedstrijd beginnen met de zin om te winnen, met de spelers die er nu zijn."

  Mourinho gelooft ook nog altijd in de toekomst van Kaka bij Real. "Het zou een goede zaak zijn als hij blijft. Ik denk niet dat hij zal vertrekken." De Braziliaanse spelmaker mocht dit seizoen nog maar aan vijf competitiematchen beginnen.