• home
 • video
 • pas verschenen

  Hét moment van Demarez: overwinning in Servië

  Eddy Demarez: "

  We blikken met onze journalisten terug op het sportjaar 2012. Vandaag staat Eddy Demarez nog een keer stil bij de overwinningen van de Rode Duivels in en tegen Servië en thuis tegen Schotland. "Het Belgische voetbal is weer een beetje verrezen."

  "Sinds de dag dat de Rode Duivels gingen winnen in Belgrado stelt ons voetbal eindelijk weer iets voor in de wereld", zegt Eddy Demarez. "Eindelijk konden we nog een keer een uitwedstrijd winnen tegen een ploeg van enig niveau."

  "In Belgrado is het Belgische voetbal, na vele jaren dood te zijn geweest, weer een beetje verrezen." Na Belgrado volgde de zege tegen Schotland in Brussel.

  "Na die prestatie en de vlotte winst tegen Schotland mogen we met recht en reden nog eens dromen van deelname aan het belangrijkste voetbaltoernooi op aarde. Sterker, we hebben bovendien het talent om op het WK nog ver te geraken ook."

  Morgen neemt Renaat Schotte je mee naar zijn moment.