• home
 • video
 • pas verschenen

  Garrido: "Standard is te duchten opponent"

  Garrido: "Benieuwd waar Club staat"

  Club-coach Juan Carlos Garrido heeft vooruitgeblikt op de clash met Standard komende zondag. "Ik ben benieuwd om te zien hoe ver dit Club Brugge staat."

  De wedstrijd tegen Standard wordt de eerste Belgische topper voor Garrido "Het wordt een grote, belangrijke wedstrijd, maar uiteindelijk staan er niet meer dan drie punten op het spel", zegt Garrido op de Club-site.

  "Standard zit in een positieve spiraal en is sowieso een te duchten tegenstander. Maar we zullen er wel alles aan doen om de zege mee te nemen uit Luik."

  "Het verlies van Blondel door blessure is wel jammer, maar we hebben anderen die hem nu zullen moeten vervangen. Wie? "Dat zullen jullie zondag wel zien."

  Garrido weerde de laatste weken enkele grote namen uit de wedstrijdkern. "Ik moet elke keer 18 spelers selecteren en daarvan mogen er elf spelen. En omdat ik een kern van 26 heb, moet ik keuzes maken. Ik wil werken met een basis van vaste waarden. Daarnaast kunnen er altijd wel spelers terugkomen. Het seizoen is lang en ik verwacht ook dat spelers proberen zich weer in de ploeg te knokken."

  "Het is aan de spelers om te werken en hun situatie te veranderen. Ik verwacht dat iedereen er op training voor gaat. En dat doen ze, iedereen werkt erg professioneel."