• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo verslaat Zidane in match tegen armoede

  Zidane (l), Neymar (m) en Ronaldo (r) slaan een praatje.

  0 / 0

  Zidane (l), Neymar (m) en Ronaldo (r) slaan een praatje.

  De voormalige voetbalsterren Ronaldo en Zinédine Zidane hebben gisteren nog eens tegen elkaar gevoetbald, maar vooral tegen armoede. De ploeg van Ronaldo won, voor zover er over winnen gesproken mag worden, de tiende "Wedstrijd tegen armoede" met 3-2.

  De Italiaanse voormalige topscheidsrechter Pierluigi Collina leidde de wedstrijd in goede banen. Heel wat bekende voetballers en voormalige voetballers toonden hun hart.

  Waren ook van de partij: Neymar, Roberto Carlos, Bebeto, Fernando Hierro, Michel Salgado, Vitor Baia en de Braziliaanse zaalvoetballer Falcao, die eerder deze week nog opviel met een magistraal doelpunt.