• home
 • video
 • pas verschenen

  Mudingayi: "Ik heb pech gehad met blessure"

  "De trainer en ik hebben veel gepraat en hij hoopt dat ik zo snel mogelijk hersteld ben", zegt Gaby Mudingayi.

  Gaby Mudingayi werkt bij Inter hard aan zijn terugkeer na een blessure. De Belg hoopt om na de winterstop weer fit te zijn. "Ik neem liever de tijd om helemaal te recupereren", zegt Mudingayi.

  Begin november viel Mudingayi uit met blessures aan zijn knie en aan zijn dij. "Nu gaat het al veel beter. Sinds twee weken train ik opnieuw op het veld. Nu wil ik vooral niets overhaasten", zegt Mudingayi.

  "De trainer en ik hebben veel gepraat en hij hoopt dat ik zo snel mogelijk hersteld ben. En als je ploegmaats hetzelfde zeggen, dan doet dat deugd. Dat is een extra motivatie."

  Mudingayi heeft het moeilijk dat hij aan de kant of in de tribune moet toekijken. "Je ploegmaats niet kunnen helpen is het moeilijkste voor een speler", zegt de Inter-middenvelder.

  "Ik heb pech gehad, want ik ben niet vaak geblesseerd. Ik ben naar Inter gegaan met een grote wil om te slagen en misschien heb ik té veel willen doen. Ik heb te veel geëist van mijn lichaam."

  "Wat ik hoop voor 2013? Ik hoop dat ik snel weer een handje kan helpen op het veld. Dat was mijn grote wens toen ik hier toekwam en dat blijft zo. Ik wil alles geven voor de ploeg en de coach."