• home
 • video
 • pas verschenen

  Kortrijk-spelers schenken fans gratis tickets

  Supporters van Kortrijk kunnen gratis naar de thuismatch tegen Beerschot.

  De spelers van KV Kortrijk hebben op de website van hun club hun excuses aangeboden voor de stakingsactie van vorige week. Ze bieden gratis tickets aan en schenken een aanzienlijk bedrag aan het Kinderkankerfonds.

  Vorige week, een dag voor de bekermatch tegen STVV, weigerde een deel van de spelersgroep te trainen, omdat er nog geen akkoord was over de bekerpremies. Die staking schoot bij de supporters in het verkeerde keelgat en zij blokkeerden enkele dagen later de spelersbus.

  Op de website van KV Kortrijk bieden de spelers nu hun excuses aan. Ze geven 500 gratis tickets weg voor de thuiswedstrijd van 19 januari tegen Beerschot. Het bestuur van KV Kortrijk doet er nog eens 500 tickets bij.

  De spelersgroep schenkt ook een "aanzienlijk bedrag" aan het Kinderkankerfonds.

  "100 procent inzet voor de club"

  "De spelersgroep en de staf benadrukken zich 100 procent te zullen inzetten voor alle doelen die de club zich stelt. Om die doelen te bereiken zal de onvoorwaardelijke steun van alle supporters meer dan nodig zijn. Ze rekenen dan ook op jullie massale opkomst voor de cruciale wedstrijd (van vrijdag, red.) tegen Lokeren", klinkt het op de clubwebsite. "De spelers garanderen 100% inzet en overgave!"