• home
 • video
 • pas verschenen

  Akkoord over bekerpremies bij KV Kortrijk

  Bij KV Kortrijk zijn ze weer solidair met elkaar.

  De spelers van KV Kortrijk kunnen op hun beide oren slapen. Er is een akkoord over de bekerpremies. Trainer Hein Vanhaezebrouck trad op als bemiddelaar. "De spelers hebben spijt van hun actie", zegt Vanhaezebrouck.

  Vorige week, een dag voor de bekerwedstrijd tegen STVV, weigerde een deel van de spelersgroep te trainen. De supporters konden de actie maar matig appreciëren en blokkeerden zaterdag, na de wedstrijd op Waasland-Beveren, een tijd de spelersbus.

  "Ik kan de reactie van de supporters begrijpen", zegt Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. "Ik had de spelers gezegd dat ze het in hun gezicht zouden terugkrijgen en dat is gebleken."

  "De spelers hebben er spijt van. Vrijdag, in de wedstrijd tegen Lokeren, mogen ze dat laten zien aan de supporters." Communiceren over de zaak zullen de spelers niet doen. "Ik heb hen opgedragen om erover te zwijgen", zegt Vanhaezebrouck.