• home
 • video
 • pas verschenen

  Wilshere en co verlengen contract bij Arsenal

  Arsenal blijft geloven in talentvolle jongeren. Vijf jonge spelers hebben hun contract bij de Londense club verlengd. Jack Wilshere is de bekendste naam.

  Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain, Kieran Gibbs, Aaron Ramsey, en Carl Jenkinson blijven de Arsenal-kleuren trouw.

  Arsenal wil zijn spelersgroep bouwen rond "een kern van jonge spelers" en mikt ook op Engels talent. "Wilshere is de bekendste naam. Hij is op zijn 20e de leider van deze groep", zegt Arsène Wenger, de Arsenal-coach. Met toptalent Theo Walcott is wel nog geen akkoord.

  Intussen heeft Arsenal ook laten weten dat de wedstrijd tegen West Ham van 26 december uitgesteld wordt. Door een staking van de Londense metro is er op tweede kerstdag geen openbaar vervoer en aangezien heel wat supporters de metro nodig hebben om op hun bestemming te geraken is de match uitgesteld tot eind januari.

  "We verontschuldigen ons voor het ongemak, maar we denken dat we de juiste beslissing genomen hebben", zegt Arsenal.