• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanlangendonck: "Vergeet zorgen dankzij Stijnen"

  Koen Vanlangendonck werkt hard.

  Koen Vanlangendonck heeft weer een fris hoofd. De Beerschot-keeper beleefde een moeilijke periode, met de 1-7-blamage tegen Club Brugge als triest dieptepunt. "Stijn Stijnen heeft me geholpen." Stijnen zelf heeft nog altijd last van zijn blessure.

  "Ik wou die match tegen Club snel vergeten. Met onze keeperstrainer en Stijnen heb ik een analyse gemaakt", zegt Vanlangendonck in Gazet van Antwerpen.

  "Stijn heeft veel ervaring. Hij heeft zulke zaken ook meegemaakt. Het deed deugd om met hem te praten. Zo heb ik alles sneller kunnen vergeten. Ik besef dat piekeren geen zin heeft."

  "Het is logisch dat Stijnen nu speelt. Hij kan de ploeg helpen. Ik werk hard om klaar te zijn op het moment dat Beerschot mij weer nodig heeft."

  Stijnen: "Voel niks door zware pijnstillers"

  Stijnen sukkelt al een tijdje met zijn knie. Door de precaire situatie van Beerschot speelt hij toch.  "De ontsteking was bijna weg, maar door nu al te spelen kan die wel opnieuw opduiken", zegt Stijnen in Het Laatste Nieuws.

  "Dan herval ik helemaal. Maar alles gebeurt in samenspraak met onze medische staf."

  "Tijdens de match voel ik niks dankzij zware pijnstillers. Dé zwaarste. De meeste bijsluiters vermelden dingen zoals duizeligheid of jeuk. Op de mijne lees je "beroerte en hartinfarct" als nevenwerkingen. Dat is even schrikken. Maar de dokter zegt dat dat uitzonderingen zijn."