• home
 • video
 • pas verschenen

  Keisse zit verveeld met Sportman-tweet

  Keisse twitterde deze foto voor de laureaat bekend was op tv.

  Een kwartier voor de officiële bekendmaking van Tom Boonen als Sportman van het Jaar in de tv-uitzending, stuurde Iljo Keisse al een tweet de wereld in met felicitaties voor Tom Boonen. "Ik wist niets van een tijdsverschil."

  Keisse en Boonen waren niet in Lint, maar waren met Omega Pharma-Quick Step op teamstage in Mallorca tijdens de uitzending van het Sportgala. Keisse was er niet van op de hoogte dat de tv-uitzending met een kwartier vertraging werd uitgezonden. Dat is gebruikelijk om alles goed te kunnen ondertitelen.

  "Dat er een tijdsverschil was, was ons niet meegedeeld. Daarom was ik me van geen kwaad bewust toen ik een foto van de trofee postte", zegt Keisse in Het Laatste Nieuws.

  "Congrats @tomboonen1 sportman of the year in Belgium. Live from Mallorca", twitterde hij.

  "Ik zat ermee verveeld, ik wou het embargo niet schaden. Gelukkig vielen de negatieve reacties mee."