• home
 • video
 • pas verschenen

  Inter stuurt Sneijder al met vakantie

  Het water tussen Inter en Sneijder is voorlopig veel te diep.

  Tussen Wesley Sneijder en Inter lijkt het niet meer goed te komen. De Nederlandse spelmaker werkte vandaag zijn laatste training af en mag nu al met vakantie, ondanks twee wedstrijden nog in 2012.

  Inter speelt van de week een bekermatch en zaterdag zijn laatste competitiematch van 2012. Maar Sneijder leeft al een tijd in onmin met Inter. Hij is het niet eens met zijn "nieuwe" contract. De 28-jarige Nederlander moet immers inleveren en dat zint hem niet.

  Inter buigt niet en dus zit de situatie muurvast. Sneijder is al een maand topfit, maar trainer Andrea Stramaccioni stelt hem niet op. De middenvelder kwam dit seizoen amper in actie. Inter staat tweede in de Serie A, op zeven punten van leider Juventus.