• home
 • video
 • pas verschenen

  Wie wint het racespel Need For Speed: Most Wanted?

  Wie is de 'Most Wanted'-racer uit Need For Speed?

  Ontdek hier of u een exemplaar won van Need for Speed: Most Wanted, intussen al het 20e racespel uit de serie. Doel: ontsnappen aan de politie en de 'Most Wanted' worden onder jouw vrienden. Sporza gaf 20 exemplaren van het spel weg. U kon kiezen uit PS3, Xbox 360, PC en PS Vita.

  In Need for Speed: Most Wanted staat het ontsnappen aan de politie centraal. Als speler moet je een favoriete auto selecteren waarmee je in competitie gaat met andere racers om een bepaalde eindbestemming te bereiken. Tijdens de race hanteert de politie manieren en tactieken om dat te verhinderen en je te arresteren. 

  Het kloppende hart van Need for Speed Most Wanted is de Autolog, een innovatieve online technologie die automatisch bijhoudt wat je tijdens het spelen hebt bereikt. Het gaat daarbij onder andere over je verdiende Speed Points en je snelste tijden. Jouw prestaties worden voortdurend vergeleken met die van je vrienden. De bedoeling is om de 'Most Wanted' tussen al je vrienden te worden.

  De spelontwikkelaar Criterion zegt daarover: "We really loved the premise of being the 'Most Wanted' amongst your friends, which is a really powerful idea. We really liked that. This game is all about being the Most Wanted among your friends."

  Klik hier voor meer informatie over het spel.

  De winnaars:

  Deze gelukkigen gaven het juiste antwoord 'Shelby Cobra' op de pirjsvraag.

  Winnen een exemplaar voor PC:

  • Paul Decock uit Diksmuide
  • Felix Schlegel uit Oudenaarde
  • Erwin De Volder uit Nijlen
  • Floris Claerhout uit Sleidinge
  • Gert Goossens uit Mechelen

  Winnen een exemplaar voor PS3:

  • Pieter Aerts uit Diksmuide
  • joris kenis uit Oudenaarde
  • Emile Soenen uit Nijlen
  • Emile Valcke uit Sleidinge
  • Peter Lemmens uit Turnhout

  Winnen een exemplaar voor Xbox:

  • Ronny Sanders uit Oostende
  • Brecht Defoort uit Kortrijk
  • Jozef Plancke uit tielt
  • Francis De Backer uit Berlare
  • Magda demuyzere uit bavikhove

  Winnen een exemplaar voor PS Vita:

  • Jeffrey Verplancke uit sint-martens-latem
  • Martijn Baeten uit Dilbeek
  • Thibault schruers uit Vliermaal
  • Tania Rowie uit Tienen
  • Louis Decuypere uit Moorslede

  De prijzen worden met de post verzonden.