• home
 • video
 • pas verschenen

  Bied op het shirt van uw favoriete speler en steun SOS Kinderdorpen

  "Zonder liefde kan een kind niet groeien"

  De Pro League en alle clubs uit de eerste klasse veilen tijdens de Kerstperiode shirts ten voordele van SOS Kinderdorpen. Bied mee tot en met dinsdag 27 december en steun het goede doel.

  Ook in 2012 organiseren de Pro League en haar clubs de Kerstactie ten voordele van SOS Kinderdorpen.

  Tijdens het Kerstvoetbal van 26 en 27 december zullen alle spelers van de Jupiler Pro League één helft spelen met het Pro League + logo, het logo van de sociale acties van de Pro League op hun shirt.

  Deze shirts worden vanaf dinsdag 18 december om 00u01 te koop aangeboden via ebay.be. De veiling zal duren tot dinsdag 27 december om 23u59.

  58.000 euro voor SOS Kinderdorpen in 2011

  Dat supporters niet alleen een hart hebben voor hun club, maar ook voor families die het extreem moeilijk hebben, werd vorig jaar nog bewezen: dankzij de steun van de fans zamelden de Pro League en de clubs toen maar liefst 58.000 euro in voor SOS Kinderdorpen.

  Meer dan 2300 kinderen en hun families in onder andere Congo en Burundi werden dankzij de inspanningen van de fans geholpen en konden genieten van huisvesting, medische zorgen en educatie.

  Bieden kan via Jupilerproleague.be

  Via www.jupilerproleague.be kan u een filmpje zien van de opening van het SOS Kinderdorp in Kinshasa, een dorp dat kon worden gebouwd dankzij de steun van de Pro League, de clubs en de fans.

  Steun ook dit jaar, samen met de Pro League en zijn clubs SOS Kinderdorpen. Surf naar www.jupilerproleague.be, bied op het shirt van je favoriete speler steun zo SOS Kinderdorpen.

  Pro League +

  Onder de noemer Pro League + zet de Pro League zich in op sociaal-maatschappelijk vlak en ondersteunt ze organisaties en initatieven op zowel nationaal als internationaal niveau.

  Zo ondersteunt de Pro League SOS Kinderdorpen in Afrika met het project “Met de bal van de straat naar de school”, waarbij familieversterkende programma’s in vijf Afrikaanse landen geholpen worden.