• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermeulen: "Hopelijk zijn we nu vertrokken"

  Herman Vermeulen is opgetogen over de samenwerking met Hany Ramzy en Daniel Simmens.

  Het nieuwe trainerstrio van Lierse wierp meteen zijn vruchten af tegen Gent. "We zijn zeer tevreden met deze overwinning. Hopelijk kunnen we dit nu vasthouden en zijn we vertrokken", zegt veldtrainer Herman Vermeulen.

  "We wilden meteen voor een goed resultaat zorgen. Met deze thuiszege en de manier waarop kunnen we enkel tevreden zijn", zegt Vermeulen.

  "In het verleden slikten we vaak te snel een goal. Nu speelden we goed gesloten en konden we het spel naar ons toetrekken. We zijn een aantal wedstrijden op onze honger blijven zitten. Hopelijk staat het geluk nu wat aan onze kant en kunnen we dit vasthouden."

  "De andere ploegen laten punten liggen en dus doen we een goede zaak. We moeten nu een paar zeges boeken om uit de degradatiezone weg te raken. Dan kunnen we eindelijk eens bevrijd voetballen."

  De naar Belgische normen ongewone samenwerking van trainers Herman Vermeulen en Daniel Simmens met "supervisor" Hany Ramzy verloopt optimaal. "Voetbal is universeel. De buitenwereld is meer bezig met de structuur dan wij", zegt Vermeulen.

  "Het is gewoon een kwestie van de taken goed te verdelen en afspraken te maken. We hadden maar een week tijd, maar we hebben ons onmiddellijk aangepast. Dat is allemaal zeer vlot gegaan."