• home
 • video
 • pas verschenen

  Hasselt in slotfase voorbij taai Sasja

  David L’Hoest maakte twee doelpunten voor Hasselt.

  In de handbalcompetitie heeft coleider Initia Hasselt Sasja verslagen. De moedige Antwerpenaren speelden een uitstekende eerste helft - ze gingen rusten met een 11-12-voorsprong - maar in de tweede helft sloeg de vermoeidheid toe bij de jonge ploeg.

  Initia Hasselt - KV Sasja 25-20

  • Rust: 11-12
  • Initia Hasselt: Jef Lettens (d), Tim Houbrechts 3, Simon Ooms, Kai Verhoeven, Tom Robyns 4, Bram Van der Goten, Bart Köhlen 5, Robbert Bogaerts 4, David L’Hoest 2, Kristof Van Wesemael 2, Jeffrey Jacobs 5
  • KV Sasja: Stefan Brehmen (d), Dennis Thijs 1, Stijn Gijs 4, Jasper de Pillecyn 1, Hans Lamberigts 3, Luca Groff 4, Jasper Roelants 3, Ivan Kopljar 1, Dario Arnouts 3, Yoeri Van Den Bergh, Kivader Lubomir, Nick Brems, Sander Soetaert

  Na tien speeldagen staat Hasselt samen met Bocholt op kop in de hoogste klasse. Beide teams hebben 19 punten. Sasja staat met zes punten op de achtste plaats.