• home
 • video
 • pas verschenen

  Garrido: "Blij met start, maar moet nog beter"

  Juan Carlos Garrido: "De weg naar boven is nog lang."

  Juan Carlos Garrido heeft zijn start als coach van Club Brugge niet gemist. Blauw-zwart peuzelde Waasland-Beveren op en scoorde op de Freethiel zes keer. "Toch moet het nog beter", zei de Spanjaard na de drie punten.

  "Ik ben blij met mijn start als coach van Club Brugge. De spelers toonden agressie en kregen gaandeweg meer vertrouwen", opende Garrido bij Sporza.

  "We speelden vanuit een goeie organisatie, al moeten we nog beter kunnen. De weg naar boven is lang, maar we zijn alvast goed vertrokken."

  "We werkten gisteren een goeie training af en door de zege van vandaag zal het vertrouwen nog meer toenemen. We hebben nog maar de eerste stap gezet."

  Odjidja: "Coach had een duidelijk plan"

  Naast uitblinker Maxime Lestienne speelde ook Vadis Odjidja een goeie wedstrijd. "We begonnen goed aan de wedstrijd. Waasland-Beveren zag snel in dat we een goed dagje hadden", zegt Odjidja.

  "We kwamen al vroeg op een 0-2-voorsprong en vanaf dan werd het almaar makkelijker voetballen voor ons. De coach had een duidelijk plan opgesteld. We moesten veel bewegen op het middenveld en niet te veel de lange bal hanteren. Zodoende hielden we de tegenstander onder druk."

  "Toch mogen we niet blind zijn voor de tekortkomingen die nog in ons spel zitten. Maar iedereen heeft er zin in, dat is duidelijk. Vandaag zaten we in het kamp waar Anderlecht vorige week in zat."