• home
 • video
 • pas verschenen

  Club haalt uit, Genk en Gent verliezen

  Club Brugge klopt Waasland-Beveren met 2-6.

  Club Brugge heeft in zijn eerste match onder coach Garrido Waasland-Beveren verpletterd. Cercle maakte het Brugse succes compleet tegen RC Genk en geeft de rode lantaarn door. Ook Gent verloor, bij Lierse. Klik op de match van uw ploeg om een verslag te lezen.

  Club Brugge heeft na de 0 op 15 aangeknoopt met een deugddoende zege. Coach Juan Carlos Garrido debuteerde met een 2-6 bij Waasland-Beveren, Lestienne gaf 4 assists en scoorde ook een keer.

  Cercle Brugge zette de terugronde in met een 3-1-overwinning tegen Genk, waar na een rode kaart het licht uitging. Het Cercle van Foeke Booy wipt zo over Waasland-Beveren weg van de laatste plek. Genk laat na om Anderlecht onder druk te zetten.

  Met AA Gent lijkt het van kwaad naar erger te gaan. Het ging met 2-0 onderuit bij Lierse, Bob Peeters blijft achter met een 1 op 9 als Gent-coach.

  KV Mechelen gaf een voorsprong uit handen tegen Charleroi, in een match waarin beide ploegen heel wat kansen kregen: 1-1.

  Perbet heeft de opmars van OH Leuven helemaal gestuit. Met drie goals bezorgde hij Bergen een 1-3-zege. OHL pakt een 1 op 6 uit twee thuismatchen.