• home
 • video
 • pas verschenen

  Hoffenheim-speler ontwaakt uit coma

  Boris Vukcevic is aan de betere hand. De 22-jarige middenvelder van Hoffenheim, die eind september een zwaar verkeersongeluk had, is na acht weken ontwaakt uit een kunstmatig coma. "We zijn heel blij dat het beter gaat", zegt zijn club.

  Vukcevic raakte levensgevaarlijk gewond toen hij met zijn auto frontaal inreed op een vrachtwagen. De diabetespatiënt kreeg achter het stuur wellicht een flauwte door een tekort aan suiker.

  Intussen is Vukcevic enkele uren per dag bij bewustzijn en heeft hij al met z'n ouders gepraat. "Wij zijn echt heel blij dat onze zoon vooruitgang boekt. Hij heeft echter nog een lange weg af te leggen. Momenteel heeft hij vooral rust nodig", zeggen zijn ouders op de website van Hoffenheim.

  De club zelf is ook blij met het nieuws. "We denken elke dag aan hem. Het hele team wil Boris graag gaan bezoeken, maar eerst moet hij goed herstellen. Dat is het belangrijkste", laat Hoffenheim weten.