• home
 • video
 • pas verschenen

  Niels Albert gaat trouwen met zijn Chantal

  Niels Albert deed het huwelijksaanzoek op zijn Albert-duin in Koksijde.

  Wereldkampioen veldrijden Niels Albert stapt in juni 2013 in het huwelijksbootje met zijn vriendin Chantal Lippens. Het huwelijksaanzoek gebeurde op een bijzondere plek: de Albert-duin in Koksijde.

  Albert vroeg zijn vriendin Chantal in juni van dit jaar al ten huwelijk, maar dat hield het koppel bewust een tijdje geheim.

  "We hebben wel de belangrijkste mensen in ons leven ingelicht, maar wilden het liever niet met de hele wereld delen. Aangezien het zo lang onder ons is gebleven, hebben we al in alle rust kunnen nadenken over onze speciale dag", vertelt Chantal aan Story.

  Het aanzoek gebeurde op een bijzondere plaats: de Albert-duin op het WK-parcours van Koksijde. Die werd naar de veldrijder vernoemd nadat hij er eerder dit jaar wereldkampioen was geworden.

  Het huwelijk staat gepland op 29 juni 2013. “We wilden sowieso in de zomer trouwen”, zegt Niels. “Tijdens het wielerseizoen is het niet eenvoudig om te trouwen. Eind juni zitten we net in een rustperiode. Zes dagen voor ons huwelijk is er het kampioenschap van België op de weg en de weken daarna zijn iets meer ontspannen. De keuze was dus snel gemaakt."