• home
 • video
 • pas verschenen

  Jorgacevic: "Vrees 3 à 4 weken out te zijn"

  Kujovic komt Jorgacevic vervangen tegen Anderlecht. Die laatste heeft een adductorenletsel.

  Club Brugge likt zijn wonden na de 6-1 in Anderlecht. Extra domper was het uitvallen van doelman Jorgacevic, middenvelder Jørgensen en spits Trickovski.

  Jorgacevic moest zich zondag na een uur laten vervangen door Vladan Kujovic. De Servische keeper had pijn en kon niet meer uittrappen.

  Een ziekenhuisbezoek op maandag bracht niet zo'n goed nieuws: "Ik heb een letsel aan mijn adductoren. Er zit vocht in. De dokters moeten de echo's nog bekijken, maar ik vrees drie tot vier weken out te zijn", zegt hij in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

  Ook Trickovski, die een blessure aan zijn dij opliep, zal een poos out zijn. Jørgensen kreeg als enige goed nieuws: "Mijn enkel is helemaal blauw na een trap, maar ik kan zaterdag spelen tegen Waasland-Beveren."