• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lucas Biglia: "Frutos is geen vriend"

  Lucas Biglia, Nicolas Frutos en Nicolas Pareja in betere tijden.

  Het lijkt niet meer goed te komen tussen Nicolas Frutos en Lucas Biglia. De ex-ploegmaats van bij Anderlecht hebben geen contact meer met elkaar. "Voor de oorzaak moet je bij Frutos zijn", zegt Biglia.

  Nicolas Frutos belandde in januari 2005 bij Anderlecht. Zes maanden later volgden Nicolas Pareja en Lucas Biglia. De drie Argentijnen werden samen sterkhouders én vrienden.

  Frutos moest in 2010 noodgedwongen stoppen door een blessure en liet onlangs weten dat hij het jammer vindt dat hij sindsdien niks meer van Biglia heeft gehoord.

  "Hij geeft geen teken van leven meer en antwoordt niet op de signalen die ik uitstuur. Dat is het grootste verdriet in mijn carrière als voetballer", zei Frutos.

  Biglia reageert in Het Nieuwsblad en La Dernière Heure. "Met echte vrienden heb ik dagelijks contact via sms en de telefoon, maar in het leven heb je weinig vrienden."

  "Pareja en Matias Suarez zijn twee vrienden, maar dat geldt niet voor Frutos. Voor de oorzaak moet je bij Frutos zijn. Maar ik sta recht in mijn schoenen. Ik weet waar mensen voor staan", vertelt de middenvelder van Anderlecht.