• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zulte Waregem nog niet zeker van herfsttitel

  Zulte Waregem kan de leidersplaats verliezen aan Anderlecht.

  Zulte Waregem is niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen KV Mechelen. De ploeg van Franky Dury is zo nog niet zeker van de herfsttitel. Ook Cercle en Gent deelden de punten, net als OHL en Kortrijk. Beerschot klopte Lierse met 1-3. Waasland-Beveren en Charleroi, ten slotte, konden de netten niet doen trillen.

  KV Mechelen kwam tegen Zulte Waregem net voor de rust 0-1 voor via Pedersen. In de tweede helft voorkwam Leye voor Zulte een nederlaag. Zulte Waregem is op die manier nog niet zeker van de herfsttitel.

  In een aangename wedstrijd hebben Cercle Brugge en AA Gent de punten gedeeld. Tegen ex-ploeg Cercle kwam de club van trainer Bob Peeters 0-2 voor. Via een sterke Rudy kon Cercle nog een punt uit de brand slepen: 2-2.

  Lierse bevindt zich stilaan in de gevarenzone. Beerschot kwam 0-3 voor door onder meer twee doelpunten van Veselinovic. Hazoerov milderde op het eind nog voor Lierse: 1-3.

  OH Leuven en Kortrijk konden geen afstand nemen van elkaar. Na een matige wedstrijd bleef het 0-0. Ook in Waasland-Beveren - Charleroi werd niet gescoord. Beide ploegen schieten niet veel op met een punt.