• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van den Brom: "Trekker overhalen tegen Club"

  John Van den Brom: "We willen Club pijn doen."

  Bij Anderlecht is het vertrouwen groot na de overwinningen tegen Gent, KV Mechelen en Zenit. De sfeer is dus goed voor de topper van zondag tegen Club Brugge. "We willen Club zondag pijn doen door Club op 9 punten te zetten", zegt coach John van den Brom.

  "Dit is de match van het jaar", zegt John van den Brom, de trainer van Anderlecht. "Al spelen we die match misschien vier keer dit seizoen. We hebben de juiste vorm te pakken en het vertrouwen is er."

  "We willen Club zondag pijn doen door Club op 9 punten te zetten. We kijken enkel naar onszelf, maar we willen met een zo groot mogelijke voorsprong naar de play-offs gaan. We zullen zeker niet nalaten om de trekker over te halen."

  "Na een trainerswissel komt er altijd een reactie van de spelers. Dat hebben we gezien in donderdag Club-Newcastle. Nu is het wachten hoe de spelers van Club er zondag mee omgaan."
   

  "Combinatie Mbokani en De Sutter ging goed"

  John van den Brom heeft in de spits positieve selectieproblemen. Tom De Sutter deed het in de competitie goed met vijf goals in twee matchen. Dieumerci Mbokani was dan weer matchwinnaar tegen Zenit.

  "Ik was tevreden over mijn elftal tegen Zenit, maar daarvoor liep het ook goed en toch koos ik voor Mbokani. Het is moeilijk om iemand die het goed doet op de bank te moeten zetten, maar De Sutter heeft het allemaal goed opgepakt."

  "We hebben twee spitsen in vorm en dat is alleen maar positief. Of ze allebei in de basis zullen staan? De combinatie tussen De Sutter en Mbokani ging bijna altijd goed."