• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Meeusen: "Te veel pijn aan mijn rib"

  Tom Meeusen maakte vorige week in Zonhoven een zware val in het zand.

  Tom Meeusen was er zaterdag dan toch niet bij in Niel. Hij heeft te veel last van een gebarsten rib. Meeusen laat ook verstek gaan voor de Superprestige-veldrit van zondag in Hamme-Zogge. "De pijn was niet te harden", klinkt het.

  Aanvankelijk wilde Meeusen vandaag starten in Niel, maar na een rondje opwarmen op het parcours besloot hij toch forfait te geven. "Ik heb het een ronde geprobeerd, maar op de zware modderstrook wist ik meteen hoe laat het was", zegt de renner van Telenet-Fidea.

  "Bij het afspringen was de pijn niet te harden. Starten zou dom en fout geweest zijn. Dit is dikke miserie. Ik begin zelfs te denken dat mijn rib misschien gebroken is. Voor de zekerheid ga ik maandag langs de dokter."

  Meeusen liep een barst in zijn rib op na een zware smak vorige week in het zand van Zonhoven.