• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Anderlecht: "Kritiek van Suarez doet pijn"

  Anderlecht betreurt de uitspraken van Matias Suarez. De Argentijn had in Het Laatste Nieuws gezegd dat hij weinig steun krijgt van Anderlecht, vooral sinds zijn revalidatie na zijn knieoperatie.

  "We zijn diep bedroefd", zegt Anderlecht. "We hebben hem altijd willen helpen en zelfs zijn vrouw gesteund bij haar zangcarrière."

  "Anderlecht heeft een dokter en een kinesist naar Argentinië gestuurd voor zijn operatie en revalidatie. Op berichten via Skype en sms'en van onze sociale cel kregen we geen antwoord. Zijn woorden doen ons pijn."

  Suarez speelde dit seizoen nog geen minuut voor Anderlecht. Na een aanslepende knieblessure liet hij zich opereren in Argentinië. CSKA Moskou bood 15 miljoen, maar Suarez geraakte niet door de medische tests.

  CSKA Moskou wil hem in de winterstop nog halen, als de Gouden Schoen écht  fit is. "Zijn kritiek is hard", zegt  Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "Ik heb de preses overtuigd om hem te halen", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

  "Ik durf niet te zeggen dat hij niet meer voor ons zal spelen. Wat als CSKA hem niet fit vindt? Dan blijft hij een speler van Anderlecht."